novi i komforni

Apartmani

Smještajni kapacitet

Vila Hercegovka u svom sastavu posjeduje 18 smještajnih jedinica od kojih je 5 studio apartmana, 6 dvokrevetnih apartmana sa terasom, 1 trokrevetni i 6 Delux apartmana.

Studio apartmani

Dvokrevetni apartmani

Trokrevetni apartmani

Delux apartmani

Studio apartmani

U našoj ponudi nalazi se šest modernih studio apartmana opremljenih po evropskim standardima, namijenjenih za udoban boravak i pružanje savršenog i bezbrižnog odmora u mediteranskom Trebinju.

 • Sezonski bazen
 • Krovna terasa
 • Besplatan parking

Dvokrevetni apartmani sa terasom

Dvokrevetni apartmani posjeduju terase sa pogledom na okolni krajolik, sveprisutnu prirodu, i bujnu vegetaciju hercegovačkog rastinja, stvoreni za ispijanje jutarnje kafe ili večernjeg aperitiva.

 • Sezonski bazen
 • Krovna terasa
 • Besplatan parking

Trokrevetni apartmani

U okviru vile nalazi se i jedan trokrevetni apartman. Nakon cjelodnevnog obilaska grada, poslovnog sastanka ili dugog putovanja pronađite odmor u našim apartmanima.

 • Sezonski bazen
 • Krovna terasa
 • Besplatan parking

Delux apartmani

Jeste li spremni za poseban doživljaj luksuza i komfora? Onda je za vas pravi izbor apartman Delux koji se prostire na 54 m² od kojih se na 20m² nalazi raskošna terasa sa bajkovitim pogledom na dvorac Jelene Anžujske i rijeku Trebišnjicu niz koju duva osvježavajući povjetarac koji dopire na terasu i čini je idealnim bijegom od ljetnih vrućina. 

 • Sezonski bazen
 • Krovna terasa
 • Besplatan parking
sadržaji

Svi apartmani uključuju…

Posebno kupatilo
Klima uređaj
Besplatan wifi
Lcd tv
King size krevet
Čajna kuhinja
Hladnjak
Besplatan parking
Rent a car
Grad Sunca (800 m)

U Gradu Sunca nalazi se najveći aqua park na Balkanu „Sunčana vrela”, hotel „SL Panorama“, sportsko-rekreativni objekat „SL Olimp” (sa zatvorenim bazenom, teretanom, multifunkcionalnom dvoranom, otvorenim i zatvorenim terenima za fudbal, košarku, odbojku i tenis), wellness i spa centar „Galija”, etno selo „Etno selo i Varoš čaršija”, dječji park „Dino Park”, naselje „Bijeli grad”, auto-kamp i koloseum.

Detaljnije

Manastir Tvrdoš (1 km)

Sjedište Zahumsko – hervegovačke i primorske eparhije Srpske pravoslavne crkve nalazi se nadomak grada Trebinja. Podignut na temeljima omanje crkve iz 4. veka, manastir Tvrdoš je nadaleko poznat, jer se Sveti Vasilije Tvrdoški i Ostroški u njemu podvizivao. Danas se prilikom ulaska u ovu Svetinju mogu videti i ostaci ranije bogomolje, koji su zaštićeni staklenim podom, što je još jedna od specifičnosti ovog manastira.

Detaljnije

Rijeka Trebišnjica (20 m)

Trebišnjica je hercegovačka rijeka ponornica duga 96,5 km koja izvire na nadmorskoj visini od 398 metara. S podzemnim tokovima ukupne je dužine 187 km Trebišnjica je dio kompleksa podzemnih i nadzemnih rijeka čije je krajnje odredište Jadransko more, to jest rijeka Ombla (poznata i pod imenom Rijeka dubrovačka) koja se ulijeva u more kod Dubrovnika.

Detaljnije

Gradski bazen Bregovi (4 km)

Bazen Bregovi se  nalazi na  rijeci Trebišnjici u centru grada. Omiljeno kupalište generacijama Trebinjaca. Prirodan hlad, sportska igrališta, “outdoor work out”, ljetni bar su neki od sadržaja koji se nude posjetiocima ovog kupališta.

Detaljnije

Hercegovačka Gračanica (8 km)

Sagrađena je 2000. godine na brdu Crkvina iznad Trebinja, sa željom da izvrši testament srpskog pjesnika Jovana Dučića, rodom iz Trebinja. Njegovi posmrtni ostaci prenijeti su iz Sjedinjenih Američkih Država i sahranjeni u kripti manastirske crkve. Motivi koji ukrašavaju njen pod, preuzeti su iz tzv. Prizrenskog patosa koji je krasio pod zadužbine Dušana Silnog (kralj 13311346, car 13461355), Svetih Arhangela kod Prizrena.

Detaljnije

Stari Grad (5 km)

Stari grad u Trebinju, poznat i kao Kastel, nastao je početkom XVIII vijeka. Prve četiri decenije nazivao se Ban-virom, po mjestu gdje je rijeka Trebišnjica najdublja. Za razvoj grada u tursko vrijeme, kada se oko njega počelo formirati i manje trgovačko naselje, najzaslužniji je bio Osman-paša Resulbegović. Kanal oko grada, u koji je dovedena voda iz Trebišnjice, izgrađen je 1715. godine. Nad ulaznom kapijom nalazio se pokretni most koji je vodio preko kanala.

Detaljnije

Pravila prijave

Check in: od 12:00h – 23:00h, gost je dužan prijaviti svoj dolazak vilu sa svojom ličnom kartom ili pasošem. Prijava prije 12:00h je moguća na temelju raspoloživosti.

Prilikom prijave, roditelji ili staratelji moraju priložiti potvrdu, pasoš ili rodni list za dijete. Ako je dijete u pratnji staratelja, mora imati odobrenje za putovanje ovjereno kod notara, na sudu ili opštini.

Pravila odjave

Check out: Na dan odlaska dužni ste napusti apartman do 11:00h i predati ključeve na recepciji. Ako odlučite ostati duže, javite nam pravovremeno, mi ćemo se potruditi da zadovoljimo vas i vaše potrebe. Naknade se razlikuju prema vremenu odjave.

Pravila plaćanja

Gosti mogu platiti gotovinom u lokalnoj valuti (konvertibilna marka) i sa kreditnim karticama Visa, MasterCard i Maestro. Pretvaranje valuta koje računaju banke ili kreditne kartice, u obradi plaćanja, nisu pod kontrolom vile i podložne su promjenama tečaja.

imate pitanje?

Razgovarajte sa domaćinima