javite nam se

Kontakt

Dražin Do bb, Trebinje
00 387 65 332 172
vilahercegovka@mail.com

Magnetičan pogled na smaragdno zelenu Trebišnjicu i modro nebo iznad planine Leotar, rajski miomiris bujne vegetacije iz obližnjeg rastinja te bogati sadržaji kojima je vila Hercegovka opremljena omogućuju gostu, s jedne strane, bijeg od užurbane svakodnevice, dok ujedno blizina grada Trebinja, čine sve one urbane tekovine koje gost želi udahnuti, na dohvat ruke.

Vila Hercegovka je mjesto na kojem možete gotovo opipati odmor, osjetiti iskonski mir i u potpunosti prisvojiti trenutak čistog uživanja.

Prijava i odjava

Check in: od 14:00h – 21:00h, gost je dužan prijaviti svoj dolazak vilu sa svojom ličnom kartom ili pasošem. Prijava prije 14:00h je moguća na temelju raspoloživosti.

Pravila kuće
  • Od 14:00h do 18:00h te od 23:00h  do 08:00  je vrijeme dnevnog i noćnog mira. Molimo vas da budete tihi i da ne smetate jedni drugima.
  • Hotel nije odgovoran za gubitak, štetu ili krađu novca, nakita i drugih vrijednosti koje su ostavljene bez nadzora.
Pravila plaćanja

Gosti mogu platiti gotovinom u lokalnoj valuti (konvertibilna marka) i sa kreditnim karticama Visa, MasterCard i Maestro. Pretvaranje valuta koje računaju banke ili kreditne kartice, u obradi plaćanja, nisu pod kontrolom vile i podložne su promjenama tečaja.

klikni

Korisni linkovi

posjetite trebinje sa stilom

Imamo slobodno mjesto!

Vila Hercegovka je mjesto na kojem možete gotovo opipati odmor, osjetiti iskonski mir i u potpunosti prisvojiti trenutak čistog uživanja.