ekskluzivitet i glamur

Trokrevetni apartmani

U okviru vile nalazi se i jedan trokrevetni apartman. Nakon cjelodnevnog obilaska grada, poslovnog sastanka ili dugog putovanja pronađite odmor u našim apartmanima.

Apartman posjeduje posebno kupatilo, klima uređaj, TV, besplatan parking i pristup internetu, kao i čajnu kuhinju. U samom objektu na raspolaganju su i krovna terasa, sezonski bazen kao i mogućnost iznajmljivanja vozila. Rezervišite svoj termin na vrijeme i uživajte u boravku u kulturnom centru Hercegovine!

Broj kvadrata

Broj gostiju

Broj kreveta

Šta dobijate

Sadržaji, usluge, turistički vodič

Posebno kupatilo
Lcd tv
Hladnjak
Klima uređaj
King size krevet
Besplatan parking
Besplatan wifi
Čajna kuhinja
Rent a car
Grad Sunca (800 m)

U Gradu Sunca nalazi se najveći aqua park na Balkanu „Sunčana vrela”, hotel „SL Panorama“, sportsko-rekreativni objekat „SL Olimp” (sa zatvorenim bazenom, teretanom, multifunkcionalnom dvoranom, otvorenim i zatvorenim terenima za fudbal, košarku, odbojku i tenis), wellness i spa centar „Galija”, etno selo „Etno selo i Varoš čaršija”, dječji park „Dino Park”, naselje „Bijeli grad”, auto-kamp i koloseum.

Detaljnije

Manastir Tvrdoš (1 km)

Sjedište Zahumsko – hervegovačke i primorske eparhije Srpske pravoslavne crkve nalazi se nadomak grada Trebinja. Podignut na temeljima omanje crkve iz 4. veka, manastir Tvrdoš je nadaleko poznat, jer se Sveti Vasilije Tvrdoški i Ostroški u njemu podvizivao. Danas se prilikom ulaska u ovu Svetinju mogu videti i ostaci ranije bogomolje, koji su zaštićeni staklenim podom, što je još jedna od specifičnosti ovog manastira.

Detaljnije

Rijeka Trebišnjica (20 m)

Trebišnjica je hercegovačka rijeka ponornica duga 96,5 km koja izvire na nadmorskoj visini od 398 metara. S podzemnim tokovima ukupne je dužine 187 km. Trebišnjica je dio kompleksa podzemnih i nadzemnih rijeka čije je krajnje odredište Jadransko more, to jest rijeka Ombla (poznata i pod imenom Rijeka dubrovačka) koja se ulijeva u more kod Dubrovnika.

Detaljnije

Gradski bazen Bregovi (4 km)

Bazen Bregovi se  nalazi na  rijeci Trebišnjici u centru grada. Omiljeno kupalište generacijama Trebinjaca. Prirodan hlad, sportska igrališta, “outdoor work out”, ljetni bar su neki od sadržaja koji se nude posjetiocima ovog kupališta.

Detaljnije

Hercegovačka Gračanica (8 km)

Sagrađena je 2000. godine na brdu Crkvina iznad Trebinja, sa željom da izvrši testament srpskog pjesnika Jovana Dučića, rodom iz Trebinja. Njegovi posmrtni ostaci prenijeti su iz Sjedinjenih Američkih Država i sahranjeni u kripti manastirske crkve. Motivi koji ukrašavaju njen pod, preuzeti su iz tzv. Prizrenskog patosa koji je krasio pod zadužbine Dušana Silnog (kralj 13311346, car 13461355), Svetih Arhangela kod Prizrena.

Detaljnije

Stari Grad (5 km)

Stari grad u Trebinju, poznat i kao Kastel, nastao je početkom XVIII vijeka. Prve četiri decenije nazivao se Ban-virom, po mjestu gdje je rijeka Trebišnjica najdublja. Za razvoj grada u tursko vrijeme, kada se oko njega počelo formirati i manje trgovačko naselje, najzaslužniji je bio Osman-paša Resulbegović. Kanal oko grada, u koji je dovedena voda iz Trebišnjice, izgrađen je 1715. godine. Nad ulaznom kapijom nalazio se pokretni most koji je vodio preko kanala.

Detaljnije

Vila je blizu grada i odlicna baza za izlete u Trebinju i okolini. Komplimenti za osoblje. Jako su ljubazni i stoje gostima u svakom momentu na raspolaganju! Očigledno je da se o higijeni mnogo vodi računa što mi je najbitnije. Nadmašena su moja očekivanja. Sigurno ću se vratiti opet.

Jovana, Srbija

Domaćini su jako uslužni i ugodni, za bilo koju potrebu na usluzi i spremni pomoći, apartman je izuzetno čist, toplinski izoliran, jako topao i udoban. Izvaredan pogled.  Nemam nikakvih zamjerki, za svaku preporuku!

Evengelia, Grčka

Nakon što shvatite da ste smješteni u raju prekrasnog Trebinja, a za prihvatljivu cijenu i još k tome vas dočeka vrlo gostoljubivo osoblje, boravite u lijepom zanimljivo koncipiranom apartmanu, vaš boravak u ovom gradu dobiva jednu sasvim novu dimenziju. Ovo nije samo hotel, ovo je dom u stranom svijetu! Hvala vam, doći ćemo sigurno još jednom u ljeto da još i terasa upotpuni doživljaj!

Amanda, Nizozemska

Pogled na reko in okolico s terase vile je fantastičen. Reka ugodno vpliva na spanec. Mir in tišina v mesecu oktobru. Zjutraj se lahko sliši jutranje oglašanje petelinov v vasi. Vila je na koncu ulice, 200 metrov makadama, lokacija je top. Do kompleksa grad Sunca je 4 min z avtom. Nisem zahteven gost. Pomembna mi je zasebnost in mir.

Belot, Slovenija

kontakt forma

Kontaktirajte nas

00 387 65 332 172
Dražin Do, Trebinje
vilahercegovka@gmail.com

Posjetite trebinje sa stilom

Imamo slobodno mjesto!

Vila Hercegovka je mjesto na kojem možete gotovo opipati odmor, osjetiti iskonski mir i u potpunosti prisvojiti trenutak čistog uživanja.