regulativa i propisi

Pravila i odredbe

Pravila prijave i odjave

Check in: od 14:00h – 21:00h, gost je dužan prijaviti svoj dolazak vilu sa svojom ličnom kartom ili pasošem. Prijava prije 14:00h je moguća na temelju raspoloživosti.

Prilikom prijave, roditelji ili staratelji moraju priložiti potvrdu, pasoš ili rodni list za dijete. Ako je dijete u pratnji staratelja, mora imati odobrenje za putovanje ovjereno kod notara, na sudu ili opštini.

Check out: Na dan odlaska dužni ste napusti apartman do 10:00h. Ako odlučite ostati duže, javite nam pravovremeno, mi ćemo se potruditi da zadovoljimo vas i vaše potrebe. Naknade se razlikuju prema vremenu odjave.

Recepcija radi od 9:00 do 21:00. Ukoliko dolazite izvan radnog vremena recepcije, molimo Vas da nam javite na vrijeme, kako bismo organizovali vašu dobrodošlicu.

Pravila plaćanja

Gosti mogu platiti gotovinom u lokalnoj valuti (konvertibilna marka). Pretvaranje valuta koje računaju banke ili kreditne kartice, u obradi plaćanja, nisu pod kontrolom vile i podložne su promjenama tečaja.

Gosti troškove plaćaju samo uz fiskalni račun.

U nekim slučajevima osoblje može zatražiti punu uplatu kreditnom karticom ili depozit. Gost koji je vlasnik kreditne kartice mora poslati potpisanu autorizaciju naplate.

Opšte i sigurnosne odredbe

Od 14:00h do 18:00h te od 23:00h  do 08:00  je vrijeme dnevnog i noćnog mira. Molimo vas da budete tihi i da ne smetate jedni drugima.

Hotel nije odgovoran za gubitak, štetu ili krađu novca, nakita i drugih vrijednosti koje su ostavljene bez nadzora.

Zabava u miješanom društvu ili privatna posjeta od neregistrovanih osoba u vili nije dopuštena.

Gost je odgovoran za dodijeljeni apartman. Bilo koji oblik uništavanja ili uzimanje stvari iz apartmana nije dozvoljeno. Morate prijaviti i platiti svaku oštećenu stvar.

Pušenje u apartmanu nije dozvoljeno.

Mokre rekvizite za bazen možete odložiti__________________.

Unošenje hrane i pića u vilu su zabranjeni.

Zabranjena konzumacija alkohola osobama mlađim od 18 godina.

Osoblje ima pravo zahtijevati od gosta i / ili treće osobe, da napusti apartman ili napustiti prostorije vile kad god ne poštuje bilo koji članak o internim pravilima vile ili ponaša se nepropisno po kriterijumima domaćina.

vila hercegovka

Vaš savršeni odmor

Magnetičan pogled na smaragdno zelenu Trebišnjicu i modro nebo iznad planine Leotar, rajski miomiris bujne vegetacije iz obližnjeg rastinja te bogati sadržaji kojima je vila Hercegovka opremljena omogućuju gostu, s jedne strane, bijeg od užurbane svakodnevice, dok ujedno blizina grada Trebinja, čine sve one urbane tekovine koje gost želi udahnuti, na dohvat ruke.

Vila Hercegovka je mjesto na kojem možete gotovo opipati odmor, osjetiti iskonski mir i u potpunosti prisvojiti trenutak čistog uživanja.

00 387 65 332 172
Dražin Do bb, Trebinje
vilahercegovka@gmail.com

posjetite trebinje sa stilom

Imamo slobodno mjesto!

Vila Hercegovka je mjesto na kojem možete gotovo opipati odmor, osjetiti iskonski mir i u potpunosti prisvojiti trenutak čistog uživanja.