naša priča

O nama

Dražin Do, Trebinje
Panoramski pogled
Rijeka Trebišnjica
Manastir Tvrdoš

Vila Hercegovka 2022

Na veoma popularnoj lokaciji u hercegovačkom krajoliku, stasito i ponosno, poput prave Hercegovke, stameno se uzdiže istoimena vila “Hercegovka”, na adresi Dražin do bb, samo jedan kilometar udaljena je od Grada sunca i četiri kilometra od gradskog bazena Bregovi.

Koncipirani smo kao apart hotel. Posebno i luksuzno je dizajniran kako enterijer, tako i eksterijer sa pažljivo biranim detaljima u cilju funkcionalnosti i vrhunske estetike. Vila Hercegovka u službi komfora nudi smještaj u osamnaest apartmana različite veličine i smještajnog kapaciteta. Svaka jedinica je klimatizovana i izrazito čista sa sopstvenim kupatilom, flat tv-om, jakom mrežnom pokrivenošću i ostalim pripadajućim.

Sa terasa apartmana uživajte u divnom panoramskom pogledu na dvorac kraljice Jelene Anžujske i bistru smaragdno zelenu Trebišnjicu. U toplom periodu godine, nudimo vam boravak na bazenu, koji se nalazi u sklopu vile.

Obezbijedili smo vam i besplatan parking, ali i mogućnost iznajmljivanja vozila. Ono što će posebno obradovati one koji svoj odmor ne mogu zamisliti bez prisustva svojih ljubimaca je to sto smo i pat friendly, pa je i ta briga riješena. Kod nas je sve na jednom i sve na svom mjestu. Izuzetne recenzije oduševljenih gostiju govore samo jedno – doći ćete opet. Mi ne bismo ništa više dodali osim dobro nam došli!

Vaša vila “Hercegovka”

vila hercegovka
vila hercegovka

Smještajni kapacitet

Vila Hercegovka u svom sastavu posjeduje 18 smještajnih jedinica od kojih je 5 studio apartmana, 6 dvokrevetnih apartmana sa terasom, 1 trokrevetni i 6 Delux apartmana.

Studio apartmani

Dvokrevetni apartmani

Trokrevetni apartmani

Delux apartmani

Pravila prijave

Check in: od 12:00h – 23:00h, gost je dužan prijaviti svoj dolazak vilu sa svojom ličnom kartom ili pasošem. Prijava prije 12:00h je moguća na temelju raspoloživosti.

Prilikom prijave, roditelji ili staratelji moraju priložiti potvrdu, pasoš ili rodni list za dijete. Ako je dijete u pratnji staratelja, mora imati odobrenje za putovanje ovjereno kod notara, na sudu ili opštini.

Pravila odjave

Check out: Na dan odlaska dužni ste napusti apartman do 11:00h i predati ključeve na recepciji. Ako odlučite ostati duže, javite nam pravovremeno, mi ćemo se potruditi da zadovoljimo vas i vaše potrebe. Naknade se razlikuju prema vremenu odjave.

Pravila plaćanja

Gosti mogu platiti gotovinom u lokalnoj valuti (konvertibilna marka) i sa kreditnim karticama Visa, MasterCard i Maestro. Pretvaranje valuta koje računaju banke ili kreditne kartice, u obradi plaćanja, nisu pod kontrolom vile i podložne su promjenama tečaja.

imate pitanje?

Razgovarajte sa domaćinima

klikni

Korisni linkovi

posjetite trebinje sa stilom

Imamo slobodno mjesto!

Vila Hercegovka je mjesto na kojem možete gotovo opipati odmor, osjetiti iskonski mir i u potpunosti prisvojiti trenutak čistog uživanja. 

00387 65 332 172
Trebinje
vilahercegovka@gmail.com