Datum: 11/03

Mjesto: GRAD SUNCA, Trebinje

Da li ste spremni za VELIKI SPEKTAKL?

U Trebinju se 10. i 11. marta održava START MUSIC FEST u kompleksu “Grad Sunca”. U petak, 10. marta nastupa Tanja Savić, a 11. marta Nataša Beklavac. Gostovaće i poznati regionalni DJ-evi koji će napraviti odličnu atmosferu pre spektakla koji će vam prirediti dve regionalne muzičke zvezde!

Festival se održava u Trebinju u kompleksu “Grad Sunca”,a hala će biti najveći noćni klub u regionu. Očekuje vas preko 3000 gostiju iz celog regiona. Pripremite se za dva fenomenalna nastupa, posebne scenske i svetlosne efekte, organizaciju kakvu do sada niste videli.

Broj karata po sektorima je ograničen, a dostupno je i 100 promo ulaznica.

Cijene karata u pretprodaji su i ove cijene važe za prvi kontigent karata.

PROMO STANDARD ULAZNICE – STANDARD PARTER ZONA – 20 KM – (broj ulaznica je ograničen na 100)
STANDARD ULAZNICE – STANDARD PARTER ZONA – 30 KM
VIP ZONA – (zona u delu ispred bine gde se nalaze visoki stolovi) – 40 KM
VIP GOLD GALERIJA – 70 KM
VIP EXCLUSIVE – 160 KM
VIP BACKSTAGE – 80 KM

VIP GOLD GALERIJA je prostor gde se nalaze separei i zona u kojoj imate privatnog konobara. VIP Gold galerija je odličan izbor za veću ekipu ili ekipu koja želi privatnost i udaljenost od mase.

VIP EXCLUSIVE je posebna platforma koja je u visini bine, na platformi se nalaze separei i barski stolovi. Ovo je sigurno najbolji izbor za one koji žele da imaju najbolji pogled ka celom klubu i samoj bini.

VIP BACKSTAGE je deo sa bočnih strana bine gde su smešteni separei i barski stolovi. Ovo je deo za sve one koji ne vole gužvu i žele da uživaju sa svojom ekipom.

Broj mesta je ograničen. Rezervacija stolova putem sajta www.musicfest.rs. Rezervacija je obavezna i nije moguća bez unapred kupljene karte.

Spremite se za VELIKI SPEKTAKL kakav do sada niste videli!

Program:
Ulaz i kontrola ulaznica od 21:00
Od 21:00 do 22:00 – nastup lokalnog DJ-a
Od 22:00 početak programa koji će trajati do 03:00

Preuzeto sa: kupikartu.ba

Posjetite trebinje sa stilom

Imamo slobodno mjesto!

Vila Hercegovka je mjesto na kojem možete gotovo opipati odmor, osjetiti iskonski mir i u potpunosti prisvojiti trenutak čistog uživanja.